Στην 86η Δ.Ε.Θ. η FilmPartner!

Ημ/νία δημοσίευσης: 1/9/2022Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η FilmPartner (Περίπτερο 8 / Stand 65).

Η εταιρεία θα εκπροσωπηθεί από όλα της τα στελέχη, καθώς επίσης και από το Rob Arrosmith, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδιασμού. 

Για τις εταιρικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ., μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα της FilmParnter και τα social media.

Σε κάθε περίπτωση, με την επίσκεψής σας, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους ανθρώπους της εταιρίας και τα σχέδιά της για το μέλλον, ενώ παράλληλα μπορείτε να συζητήσετε τη δυνατότητα συνεργασίας σε επερχόμενες ανεξάρτητες ή και σε άλλες διεθνείς τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις