Εταιρικό Βίντεο: Μη χάνεις λεπτό!

Ημ/νία δημοσίευσης: 28/9/2022


Αν δημοσιεύετε καθημερινά ποιοτικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας και τα social media, αλλά το ποσοστό επισκεψιμότητας και αφοσίωσης του κοινού παραμένει κάτω από τις προσδοκίες σας, τότε αυτό που σας λείπει, δεν είναι άλλο παρά ένα Εταιρικό Βίντεο.

Tο Εταιρικό Βίντεο δεν είναι άλλο ένα εργαλείο του μάρκετινγκ. Στη σύγχρονη εποχή είναι το κορυφαίο εργαλείο του μάρκετινγκ, αφού το 82% της συνολικής κίνησης του διαδικτύου το 2022 είναι η παρακολούθηση βίντεο! Και ο λόγος είναι απλός: αν μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε φανταστείτε πόσο άτοπο είναι να προσπαθείς να υποκαταστήσεις τη δυναμική του βίντεο.

Γιατί το Εταιρικό Βίντεο είναι πολύ σημαντικό για την επιχείρηση;

Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους οι μεγαλύτεροι marketiers του διαδικτύου θεωρούν το Εταιρικό Βίντεο, απαραίτητο και κορυφαίο εργαλείο του μάρκετινγκ:

1. Διότι αυξάνει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, αφού το 65% των επισκέψεων γίνεται μετά από την παρακολούθηση βίντεο (Hubspot), ενώ η πιθανότητα εμφάνισης του ιστότοπού σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google αυξάνεται κατά 50 φορές με ένα βίντεο στην αρχική σας (Forrester Research). Επιπλέον, αυξάνει τη διάρκεια των επισκέψεων στην εταιρική ιστοσελίδα κατά 88% (Forbes).

2. Διότι το βίντεο σαγηνεύει τους θεατές του, σε σχέση με τους αναγνώστες κειμένου, με τους πρώτους να θυμούνται το περιεχόμενο του μηνύματος που προβάλλεται κατά 95% και τους δεύτερους μόνο κατά 10% (Videowise).

3. Διότι το βίντεο αυξάνει κάθετα τις πωλήσεις, αφού σχετικές μετρήσεις δείχνουν ότι με ένα βίντεο στη σελίδα ενός προϊόντος, οι πωλήσεις αυξάνονται κατά 80%, σε σχέση με όταν η ίδια σελίδα αντί για βίντεο, είχε φωτογραφίες (Adelie Studios). Και ο λόγος είναι απλός: διότι τίποτε δεν περιγράφει καλύτερα ένα προϊόν ή και υπηρεσία, από ένα βίντεο.

4. Διότι το βίντεο μοιράζεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ένα βίντεο στα social media παίρνει 1200% περισσότερες κοινοποιήσεις, συγκριτικά με μία ανάρτηση με κείμενο και εικόνα μαζί (Wordstream).

5. Διότι το βίντεο αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της εταιρικής επωνυμίας και του προϊόντος, ως φυσική συνέπεια από τα παραπάνω!

Τώρα αν μετά από όλα αυτά, θεωρείτε ότι το Εταιρικό σας Βίντεο μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, τότε ανάγετε το χρόνο σε χρήμα και ξανασκεφτείτε το, γιατί κάθε λεπτό μετράει!

Γνωρίστε τις επιλογές σας για Εταιρικά Βίντεο που παρέχονται από τη FilmPartner και επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις