Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η σειρά σεμιναρίων της FilmPartner!

Ημ/νία δημοσίευσης: 21/11/2022


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη σειρά σεμιναρίων της FilmPartner, η οποία περιλάμβανε τρία σεμινάρια, διάρκειας 2 ημερών το κάθε ένα, σε διάστημα περίπου 2 μηνών. 

Αντικείμενο εκπαίδευσης ήταν πρακτική εκμάθηση χρήσης του Steadicam εξοπλισμού σε νέους και έμπειρους χειριστές κάμερας, σε κλειστά τμήματα 4 ατόμων, από τον Rob Arrowsmith, ανώτερο στέλεχος της FilmPartner και Camera / Steadicam Operator στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος.

Κοινή αίσθηση για όλους όσους συμμετείχαν ήταν η βέλτιστη σχέση κόστους - απόδοσης για την επιλογή τους, αφού η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε με προσωπική εκμάθηση και επαρκή χρόνο πρακτικής άσκησης και μάλιστα σε μία αληθινά προνομιακή τιμή. 

Στην ολοκλήρωση, όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και τη Βεβαίωση για την εκπαίδευσή τους από τον Rob Arrowsmith, γεγονός που -βάσει της αναγνωρισιμότητας του Rob- πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα ακόμη προσόν στην επαγγελματική τους πορεία.

Τους ευχαριστούμε πραγματικά όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο, στον οποίο πιστεύουμε να επανέλθουμε δυναμικά με περισσότερα σεμινάρια από διαφορετικά αντικείμενα της κινηματογραφικής παραγωγής.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις