Σεμινάριο Steadicam από τον Rob Arrowsmith!

Ημ/νία δημοσίευσης: 16/9/2022


Χειριστής Steadicam: Το πρώτο σεμινάριο της FilmPartner είναι γεγονός!

Το σεμινάριο αφορά στην πρακτική εκμάθηση της χρήσης του Steadicam εξοπλισμού, από τον Cam / Steadicam Operator Rob Arrowsmith, με 26 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες παραγωγής όπως η MGM, η Paramount, η Netflix, η ΤΝΤ κ.ά. 

Απευθύνεται σε νέους ή και έμπειρους επαγγελματίες - χειριστές κάμερας, που επιθυμούν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική γνώση στη χρήση του Steadicam. 

Αποτελείται από 2 μαθήματα, διάρκειας 4 ωρών το κάθε ένα, που θα υλοποιηθούν σε 2 ενότητες / ημέρες:
1η Ενότητα: Εισαγωγή στη Χρήση του Steadicam (συναρμολόγηση, εξισορρόπηση, προσαρμογή).
2η Ενότητα: Τεχνικές Χρήσης του Steadicam (κινήσεις, χαμηλή λειτουργία, χρήση σε διάφορες πλατφόρμες).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε κλειστά τμήματα των 4 ατόμων, ώστε να διασφαλίζεται η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τη χρήση του εξοπλισμού.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τη συμμετοχή του σε 1 ή καί στις 2 Ενότητες των μαθημάτων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 75€ ανά Ενότητα, ή 130€ καί για τις 2 Ενότητες (στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Για τα εγγεγραμμένα μέλη της FilmPartner προσφέρεται έκπτωση 15%, γεγονός που διαμορφώνει τις παραπάνω τιμές στα 63€ και τα 110€ αντίστοιχα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται και θα επαναλαμβάνεται (αναλόγως της ζήτησης) στη Θεσσαλονίκη, από το Σεπτέμβριο του 2022, ενώ ο ακριβής χρόνος και τόπος θα κοινοποιείται στους συμμετέχοντες, με τη συμπλήρωση κάθε τετράδας των ενδιαφερομένων.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2310455113) ή ηλεκτρονικά (στο info@filmpartner.gr).

 

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις