Η νέα εταιρική ιστοσελίδα της FilmPartner είναι γεγονός!

Ημ/νία δημοσίευσης: 23/12/2022


Η FilmPartner ανακοινώνει σήμερα τη νέα της εταιρική ιστοσελίδα στο www.filmpartner.eu!

Η εταιρεία ενδυναμώνει το εταιρικό της προφίλ στον άξονα της προώθησης των υπηρεσιών της, αλλά και της υποστήριξης της Κοινότητάς της, που θα εξακολουθήσει να προβάλλεται μέσω του υπάρχοντος ιστότοπού της στο www.filmpartner.gr.

Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία αναπτύσσει και υποστηρίζει εδώ και ένα σχεδόν χρόνο την Κοινότητά της (αποτελούμενη πλέον από περισσότερους από 1.250 επαγγελματίες), παρέχοντας δωρεάν χώρο προβολής σε στελέχη του κινηματογραφικού και τηλεοπτικού τομέα, σε εν δυνάμει προμηθευτές του κλάδου και σε εγχώριες εταιρείες παραγωγής, ενώ παράλληλα δημιουργεί τα επαγγελματικά προφίλ μίας μεγάλης δεξαμενής κομπάρσων και υποστηρικτικών ηθοποιών, με στόχο τη διάθεσή τους σε εγχώριες και διεθνείς παραγωγές.

Η ανάπτυξη του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό δημιουργεί ολοένα και περισσότερες προκλήσεις παραγωγικής δραστηριότητας, στις οποίες η FilmPartner δεν μπορεί παρά να απαντήσει καταφατικά! Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία εκδήλωσε από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της τις προθέσεις της αναφορικά με την παραγωγή ταινιών και εταιρικών βίντεο, οι οποίες τώρα υλοποιούνται, υπό την καθοδήγηση και τις δημιουργικές ικανότητες και εμπειρίες του Rob Arrowsmith και των υπόλοιπων στελεχών της εταιρείας.

Η νέα ιστοσελίδα της, FilmPartner.eu εστιάζει κυρίως στην ανάδειξη των κινηματογραφικών της δυνατοτήτων, στην παραγωγή εταιρικών βίντεο, τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ. Εξάλλου, στοχεύει στην ανάπτυξη συνεργασιών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Η πρώτη γλώσσα της ιστοσελίδας είναι η αγγλική, με την ελληνική γλώσσα να αποτελεί δεύτερη επιλογή.

Επισκεφθείτε και γνωρίστε τη καινούργια ιστοσελίδα της εταιρείας μας και ελπίζουμε να μείνετε ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τη λειτουργικότητά της. Σε κάθε περίπτωση, μείνετε συντονισμένοι με τη FilmPartner μέσω των ιστοσελίδων μας και των social media και ευχόμαστε η δυναμική της εταιρείας μας να αποτελέσει παράγοντα επαγγελματικής προόδου και επιτυχίας για όλους σας!

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις