Η τελευταία δουλειά του Rob, η "Wednesday", πάει για την κορυφή!

Ημ/νία δημοσίευσης: 14/12/2022


Μεγάλη επιτυχία του Netflix με την τελευταία δουλειά του Rob Arrowsmith "Wednesday", με περισσότερες από 1 δισεκατομμύριο ώρες της σειράς να παρακολουθούνται τις πρώτες 19 ημέρες από την κυκλοφορία της, με τη σειρά να είναι τώρα η Νο 3 πιο δημοφιλής εκπομπή του Netflix όλων των εποχών, σύμφωνα με τα στατιστικά της εταιρείας για τον χρόνο παρακολούθησης που κυκλοφόρησαν εχθές. 

Με 1,02 δισεκατομμύρια ώρες παρακολούθησης, το Wednesday, είναι η τρίτη σειρά του Netflix που ξεπερνά το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου ωρών, πίσω μόνο από το Squid Game (1,65 δισεκατομμύρια ώρες) και το Stranger Things 4 (1,35 δισεκατομμύρια ώρες) στο γράφημα ροής των ωρών τηλεθέασης. 

Και η σειρά; Μια υπερφυσική σκοτεινή κωμωδία με την Jenna Ortega να βάζει τη δικιά της πινελιά  στη Wednesday Addams, που έχει ακόμα περισσότερο από μία εβδομάδα για να συνεχίσει να συγκεντρώνει ώρες παρακολούθησης στο δρόμο για την κορυφή.

Το Netflix κατατάσσει τη δημοτικότητα των σειρών του με βάση τον συνολικό αριθμό ωρών που παρακολουθούνται μέσα στις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας τους και τα τελευταία στατιστικά της σημερινής ημέρας, μετράνε την τηλεθέαση από την κυκλοφορία του στις 23 Νοεμβρίου έως την περασμένης Κυριακής.

Από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά στις 23 Νοεμβρίου, η πρωταγωνίστρια Jenna Ortega κέρδισε 10 εκατομμύρια επιπλέον ακόλουθους στο Instagram, ενώ η εμφάνισή της και η ερμηνεία της είχαν ως αποτέλεσμα μια goth grunge αναβίωση!

Επίσης σημαντικό: ο viral πλέον χορός της Wednesday έχει αναπαραχθεί από... όλους στο TikTok, από τη North West και την Kim Kardashian μέχρι τη Lady Gaga!

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Πηγή: www.cnet.com

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις