Ειδική προσφορά από τη Velvet24 για τα μέλη της FilmPartner!

Ημ/νία δημοσίευσης: 14/9/2022


Η FilmPartner ανοίγει σήμερα ένα ακόμη κεφάλαιο επαγγελματικής συνέργειας για τα εγγεγραμμένα μέλη της. Μετά τη δημιουργία της διαδικτυακής της κοινότητας και την τακτική προβολή και προώθησή της σε κάθε ενδιαφερόμενο, προχωράει σήμερα σε μία νέα πρακτική αμοιβαίας ωφέλειας, αυτήν της προώθησης και προβολής ειδικών προσφορών και προτάσεων, από και προς τους εγγεγραμμένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Έτσι, δημοσιεύουμε σήμερα την προσφορά του εγγεγραμμένου μέλους μας (ως Προμηθευτής),  Velvet24 για τα μέλη της FilmPartner, που αφορά σε έκπτωση 15%, επί των τιμών των προϊόντων αιχμής της εταιρείας, τις Βαλίτσες Ασφαλείας Poseidon (προστατευτικές θήκες μεταφοράς και αποθήκευσης). 

Με την επιλογή του προϊόντος προτίμησής σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Velvet24, μπορείτε να αναγράψετε στο πεδίο "Σημειώσεις παραγγελίας" ότι είστε μέλος της FilmPartner και η επιχείρηση διασταυρώνοντας τα στοιχεία σας, θα σας παρέχει άμεσα την εκπτωτική τιμή!

Η FilmPartner είναι πάντα ανοικτή σε προτάσεις που μπορούν να έχουν αμοιβαία οφέλη για τα μέλη της κοινότητάς της.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις