3 παρατηρήσεις - συμβουλές πριν ή... μετά την εγγραφή σας στη FilmPartner.gr!

Ημ/νία δημοσίευσης: 23/5/2022


Λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της FilmPartner.gr και πάνω από 1.000 εγγραφές έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα μας, από υποψήφια μέλη Πληρώματος, Προμηθευτές, Κομπάρσους και Εταιρείες Παραγωγής, δημιουργώντας έτσι τη βάση της Κοινότητάς μας στην Ελλάδα. 

Οι Εταιρείες Παραγωγής που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, αποκτούν πρόσβαση στην πλατφόρμα μας και περιηγούνται στις εγγραφές Πληρώματος, Προμηθευτών και τοπικών Εταιρειών Παραγωγής. Ποια είναι η εικόνα που αποκομίζουν;

Δείτε παρακάτω τις πιο σημαντικές παρατηρήσεις που προκύπτουν από την περιήγηση στα προφίλ των εγγεγραμμένων μας μελών:

1. Πολλές εγγραφές είναι στα Ελληνικά. 

Προτιμήστε τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, ώστε οι πληροφορίες σας να μπορούν να κατανοηθούν και από αγγλόφωνους επισκέπτες.

2. Πολλά από τα πεδία εγγραφής αγνοούνται ή συμπληρώνονται πλημμελώς.

Φροντίστε να συμπληρώνετε πλήρως και αναλυτικά τα πεδία εγγραφής σας. Αυτά που αναφέρονται σε πληροφορίες για εσάς ή την επιχείρησή σας, είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώνονται επιμελώς, ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να διαμορφώνουν μία πλήρη εικόνα.

3. Οι δυνατότητες επισύναψης αρχείων δεν αξιοποιούνται επαρκώς.

Η δυνατότητα να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας και το Βιογραφικό σας Σημείωμα (όταν εγγράφεστε ως Πλήρωμα) ή το λογότυπό σας (αν κάνετε την εγγραφή σας ως Προμηθευτής ή ως Εταιρεία Παραγωγής), είναι ένα πλεονέκτημα που δεν πρέπει να υποβαθμίζεται. Ανεβάστε το υλικό σας και κάντε το προφίλ σας πιο ενδιαφέρον για κάθε επισκέπτη.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να επικαιροποιείτε τις πληροφορίες σας, εισερχόμενοι στο προφίλ σας με τους κωδικούς σας.

Αξιοποιώντας πλήρως και με επιμέλεια τις δυνατότητες που παρέχονται από την πλατφόρμα της FilmPartner.gr και έχοντας στο νου ότι η εγγραφή γίνεται για κάποιον τρίτο (πιθανώς αγγλόφωνο επισκέπτη), επιτυγχάνετε το σκοπό της ίδιας της εγγραφής σας: να αποδώσετε την αληθινή σας εικόνα, αυτή που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την είσοδό σας στην παγκόσμια κοινότητα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις