Από τις 15 Μαρτίου τα γυρίσματα του “The Bricklayer” στη Θεσσαλονίκη.

Ημ/νία δημοσίευσης: 21/2/2022


Στις 15 Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας κινηματογραφικής παραγωγής "The Bricklayer", που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (καθώς και στα στούντιο της Millennium Media στη Θέρμη), σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα έχουν διάρκεια δύο μήνες, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Aaron Eckhart, συμπρωταγωνίστρια την Nina Dobrev και σκηνοθέτη τον Renny Harlin.

Η εμπλοκή Ελλήνων ηθοποιών αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού πολλές σκηνές θα γυριστούν στα ελληνικά, ενώ συνολικά θα χρειαστούν και περίπου 3.000 κομπάρσοι!

Η σταδιακή μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κινηματογραφική πόλη είναι πλέον γεγονός και οι προοπτικής ανάπτυξης των εργασιών του Κλάδου δημιουργεί ολοένα και περισσότερες θέσεις εργασίας.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

(Πηγή: www.pkm.gov)

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις