Αρχίζουν σήμερα τα γυρίσματα του Bricklayer.

Ημ/νία δημοσίευσης: 15/3/2022


Αρχίζουν σήμερα 15/3/2022 τα γυρίσματα του Bricklayer στη Θεσσαλονίκη.

Η Millennium Media, σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic, μετά τις ταινίες «The Enforcer» («Barracuda») και «The Expendables 4», ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα του «The Bricklayer», σε σκηνοθεσία Renny Harlin, με τον Aaron Eckhart και τη Nina Dobrev στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως τη Χαλκιδική, από τις 15 Μαρτίου μέχρι τις 15 Μαΐου 2022 και γι’ αυτό το διάστημα, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να είναι υπομονετικοί, καθώς θα χρειαστεί να κλείνουν δρόμοι και πλατείες.

Η ταινία «The Bricklayer», η προετοιμασία της οποίας έχει αρχίσει εδώ και τέσσερις μήνες και αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2023, είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο -που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson- να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

(Πηγή: www.parallaximag.gr)

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις