Τέλος το Bricklayer - Ακολουθούν νέα γυρίσματα!

Ημ/νία δημοσίευσης: 12/5/2022


Ολοκληρώνονται σήμερα τα γυρίσματα του Bricklayer, μετά περίπου από 2 μήνες από την έναρξή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η παραγωγή της Millenium είναι η τρίτη στη σειρά με τη χρήση των νέων στούντιο της Nu Boyana στη Θέρμη, ενώ ακολουθούν νέες κινηματογραφικές παραγωγές.

Σε πρώτη φάση και από τις 22 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας "Tin Soldiers", η οποία θα γυριστεί κυρίως στη Δράμα, αν και η χρήση των στούντιο της Θέρμης θεωρείται δεδομένη. Εξάλλου, σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη παραγωγή στα στούντιο της Nu Boyana έχει προγραμματιστεί ήδη για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Bricklayer, έγινε και η παρουσίαση των Nu Boyana Hellenic Film Studios, όπου ο παραγωγός κ. Van Norden τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη ένα "Hub" κινηματογραφικών παραγωγών, ενώ εκτίμησε ότι θα έρθουν στην Ελλάδα και άλλες μεγάλες ταινίες.

Στην ξενάγηση στα στούντιο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και η πρόεδρος του ΕΟΤ  κ. Άντζελα Γκερέκου, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Αλέξανδρο Θάνο.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Πηγή: www.voria.gr

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις