Αρχίζουν τα γυρίσματα του "Dirty Angels" στη Θεσσαλονίκη.

Ημ/νία δημοσίευσης: 13/11/2022


Ξεκινούν τα γυρίσματα του "Dirty Angels" το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κινηματογραφική παραγωγή θα διαρκέσει 3 μήνες, με τον προϋπολογισμό της να φτάνει τα 35 εκατ. €, τα 25 από τα οποία, θα δαπανηθούν στην περιοχή. Η ταινία θα δημιουργήσει 250 νέες θέσεις εργασίας, ενώ γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα κινηματογραφικά στούντιο της Θέρμης, το Ασβεστοχώρι, την Περαία, σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, την ορεινή Χαλκιδική και σε άλλα σημεία που θα επιλεγούν.

Εξάλλου, σύμφωνα με το ίδιο Δελτίο Τύπου, τα γυρίσματα του "Red Sonja" έχουν ολοκληρωθεί πριν από 2 εβδομάδες, ενώ σημειώνεται ότι το post production, θα γίνει το επόμενο διάστημα στη Θέρμη, εξασφαλίζοντας 100 νέες θέσεις εργασίας και 5 εκατ. € στην τοπική οικονομία.

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Πηγή: www.pkm.gov.gr

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις