"Ο Βομβαρδισμός": Η ταινία του Netflix, πιο επίκαιρή από ποτέ.

Ημ/νία δημοσίευσης: 14/4/2022


Ο "Βομβαρδισμός" (The Bombardment) είναι μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του Netflix, που αντανακλά τις συνέπειες ενός πολέμου στους άμαχους ανθρώπους. Η δραματική ταινία αφορά σε μια πραγματική αποστολή βομβαρδισμού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου κατά λάθος, γίνεται στόχος ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. 

Πιο επίκαιρή από ποτέ, παραπέμπει μοιραία στο βομβαρδισμό του θεάτρου στη Μαριούπολη, στις 16 Μαρτίου, όπου χάθηκαν οι ζωές 300 περίπου ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Αποτελεί μία Δανέζικη παραγωγή, που πρωτοπαίχτηκε στη Δανία τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ το Netflix τη δημοσίευσε στις 9 Μαρτίου. 

Ο συσχετισμός της ταινίας με τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι αυτονόητος και κυριαρχεί στην αντίληψη κάθε ανθρώπου με ελάχιστη ενσυναίσθηση.

Συγκεντρώνει 93% θετικές απόψεις στη Rotten Tomatoes και πλαισιώνεται -μεταξύ άλλων- από καλές ερμηνείες, με πιο διακριτή αυτής της μητέρας (Malene Beltoft Olsen) που αναζητά τη χαμένη κόρη της και... προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ...

Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε την εργασία σας ως Πλήρωμα, Προμηθευτής, Κομπάρσος ή Εταιρεία Παραγωγής, εγγραφείτε δωρεάν ανάλογα την ιδιότητά σας, επιλέγοντας από το μενού της ιστοσελίδας μας.

Σας άρεσε; μοιραστείτε το...
>> περισσότερες ανακοινώσεις