Εταιρικό Προφίλ

Η FilmPartner ιδρύθηκε το 2022, με σκοπό τη δημιουργία μιας πλατφόρμας, όπου διάφοροι συντελεστές από το χώρο του θεάματος θα μπορούν να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και με τη συμβολή της FilmPartner, να συνεργάζονται στην παραγωγή κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ελλάδα.

Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, την έδρα των Nu Boyana Hellenic Film Studios, η FilmPartner είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για τις Εταιρείες Παραγωγής, ώστε να βρουν το καλύτερο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό συνεργείο για τα έργα τους και να ανακαλύψουν τις πολλές τοπικές εταιρείες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να διευκολύνουν τις παραγωγές τους. Επιθυμία μας είναι να χτίσουμε μια κοινότητα κινηματογραφιστών, να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να προβάλουν τις δεξιότητές τους, να συζητούν ιδέες με άλλους επαγγελματίες, οι Εταιρείες Παραγωγής να βρίσκουν το πλήρωμα που χρειάζονται και τελικά να κάνουν τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές τους παραγωγές εδώ στην Ελλάδα.

Εάν είστε Εταιρεία Παραγωγής που έρχεται στην Ελλάδα και ψάχνετε για τοπικό πλήρωμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στη FilmPartner και μια βάση δεδομένων επαγγελματιών τεχνικών τηλεόρασης και κινηματογράφου όλων των βαθμίδων και τμημάτων θα είναι στα χέρια σας. Αν ψάχνετε για μεταφορά, κατασκευή, τροφοδοσία ή οτιδήποτε άλλο, μέσω της εγγραφής σας, θα έχετε πρόσβαση καί στη βάση δεδομένων μας με τις τοπικές επιχειρήσεις προμηθειών. Επιπλέον, η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει τους υποστηρικτικούς καλλιτέχνες που χρειάζεστε για την παραγωγή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα τα οργανώσουμε όλα για εσάς, από την εύρεση τεχνικών και κομπάρσων, μέχρι τον εντοπισμό τοποθεσιών και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Εάν είστε μέλος του Πληρώματος, όπως χειριστής κάμερας, βοηθός σκηνοθέτη, ηλεκτρολόγος, ηχολήπτης κ.ά., και ψάχνετε για δουλειά, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στη FilmPartner. Μόλις ενταχθείτε στη βάση δεδομένων μας, οποιαδήποτε Εταιρεία Παραγωγής κινηματογραφεί στην Ελλάδα θα μπορεί να σας βρει. Με την εγγραφή σας οι δυνατότητές σας για εργασία και μια διευρυνόμενη καριέρα θα αυξηθούν δραματικά.

Εάν εκπροσωπείτε μια Επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε τομείς, όπως οι κατασκευές, οι μεταφορές, η τροφοδοσία, η ενοικίαση μηχανημάτων κ.ά., τότε θα πρέπει να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας στη FilmPartner και να εγγραφείτε σήμερα ως Προμηθευτής, καθώς οι Εταιρείες Παραγωγής θέλουν να συνεργαστούν με εταιρείες όπως η δική σας. Υπάρχουν πολλές άλλες δεξιότητες και επαγγέλματα που απαιτούνται στη βιομηχανία της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και η εταιρεία σας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι παραγωγές. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε μαζί μας και ένα μέλος της ομάδας μας θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Τέλος, αν έχετε εργαστεί ως Υποστηρικτικός Καλλιτέχνης ή θέλετε να εργαστείτε στο μέλλον σε διεθνείς, μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα καριέρα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενσωματώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μια ασφαλή βάση δεδομένων της εταιρείας μας και έτσι να μπορέσουμε να προωθήσουμε την υποψηφιότητά σας στις Εταιρείες Παραγωγής.

Υπηρεσίες

Η FilmPartner είναι μια δυναμική εταιρεία που προσαρμόζει τις υπηρεσίες της ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και πάντα με στόχο τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών της. Οι κύριες υπηρεσίες της είναι:

1. Diary Services σε διεθνείς Εταιρείες Παραγωγής, οι οποίες δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα...

2. Διάθεση Υποστηρικτικών Καλλιτεχνών σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές ως Πρακτορείο. Μάθετε περισσότερα...

3. Παραγωγή Ανεξάρτητων Τηλεοπτικών και Κινηματογραφικών Ταινιών. Μάθετε περισσότερα...

4. Παραγωγή Εταιρικών Βίντεο. Μάθετε περισσότερα...

5. Οργάνωση και Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Μάθετε περισσότερα...

Γνωρίστε την ομάδα

 Γιάννης Χαραλαμπίδης

Ο Γιάννης είναι Διαχειριστής της FilmPartner, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και λειτουργία επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Κατανοώντας τις δυνατότητες που μπορεί να έχει μια ζωντανή και επιτυχημένη τηλεοπτική και κινηματογραφική βιομηχανία στη χώρα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, η μεγάλη γνώση του Γιάννη για τον επιχειρηματικό κόσμο θα επιτρέψει στην FilmPartner να φέρει σε επαφή όλους τους διαφορετικούς ενδιαφερόμενους φορείς, δημιουργώντας μια επιτυχημένη και μακροχρόνια σχέση.

Rob Arrowsmith

Ο Rob είναι εσωτερικός σύμβουλος και πηγή έμπνευσης της FilmPartner. Είναι χειριστής camera/Steadicam και διευθυντής φωτογραφίας, που εργάζεται επί του παρόντος στη βιομηχανία τηλεόρασης και κινηματογράφου του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Rob έχει 26 χρόνια εμπειρίας στα γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για εταιρείες παραγωγής και στούντιο όπως MGM, Paramount, TNT, Netflix, Starz, BBC, ITV κ.ά. Οι γνώσεις και οι συμβουλές του μας δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθούμε με τους διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς, να ενημερώνουμε για τις τρέχουσες τάσεις και πρακτικές, ώστε ως εταιρεία να βρισκόμαστε στο επίκεντρο αυτής της αναπτυσσόμενης και δυναμικής βιομηχανίας εδώ στην Ελλάδα.